Drůbeží maso v sladkokyselé omáčce

25. září 2006 v 13:37 |  Recepty a diety
4 řízky z kuřecích prsou, 1 cibule, 1 menší červená paprika, 3 lžíce oleje, 1 stroužek česneku, kousek kompotu
Omáčka: 0,3 l kuřecího vývaru, 4 lžíce kompotové šťávy, 3 lžíce vinného octa, 1 lžička chilli omáčky, 1 lžíce cukru, 1 lžička škrobové moučky, pepř, sůl
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, česnek na plátky a opečeme v pánvičce na rozehřátém oleji. Maso vyjmeme a vmícháme papriku bez semen nakrájenou na nudličky s kompotem. Opékáme dvě minuty, přidáme zpět maso, zalijeme trochou omáčky a opékáme další 4 minuty. Zahustíme škrobovou moučkou se zbytkem omáčky, opepříme, osolíme a podáváme s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.